Alla älskade busfrön i Q- kullen är tingade och har fått sina nya familjer och ni alla känns så otroligt bra och vilka härliga kattmänniskor ni är! Stort tack för att ni hittade oss. Det känns verkligen bra att låta dom få leva sin liv vidare tillsammans med er.


Den 9 mars 2024 föddes det 7 stycken oerhört vackra småttingar hos oss.  5 honor och två hanar.

Dom 7 är otroligt efterlängtade och noggrant planerade sedan jag första gången såg pappa Floki som liten kattunge på bild så visste jag att han blir perfekt till vår fina Yelena och precis så blev det. En underbar och trygg kull som vi tillsammans med mamma  Yelena  gjort allt för att ge dom det bästa förutsättningarna. 

 

Den 15 /6 börjar flyttlasset och håller på tills en bit in Juli vilket är toppen för vi får låna några lite längre och Yelena blir så sakteliga införstådd i att det blir tomt. Som tur är har vi kvar Rosetta från kullen före som hon adopterade snabbt så hon kommer fortfarande att ha någon att pyssla om.                  Quinda hona                                                                                                                    Quiff hane

      Tingad utav Helen med familj och kommer att flytta till Karlstad                        Tingad Alexandra och familj i Upplands Väsby

 QuittiTPippiTitti Hona Tingad av Nina G och Nichlas i Bromma                            Quintessa Hona Tingad av Lena i  Norrköping                                                                                               

 Quintina Hona                                                                                            Quaranta Hona

 Tingad utav Lena med familj i Upplands Väsby                                         Tingad utav Erica och Lucas i Sundbyberg

                                                                    Quake Hane Tingad  av Louise i Kungsängen                                          

 

SE*Frozen Tundra's Yelena och IT* Daddy's Footprint Floki


Yelena som är född i november 2020 och är helsyster med Yaromira som är mamma till R kullen så hon tillsammans med vår unga italienska import hane Floki så blir det ju extra roligt.  Kommer kullarna att likna varandra eller blir dom helt olika vilket är mest troligt då Yelena är solid dvs helt utan mönster ..men även hon är sköldpadda . Spännande är det :)

Både blivande pappan Floki och Yelena har fina friska hjärtan och båda är fria från njursjukdomen PKD. Yelena är testad två gånger och Floki som ännu är ung testades nu den 3 Juli 2023.

Både Yelenas och Flokis MYCATDNA test resultat visar ALL CLEAR friska normala gener.

Båda föräldrarna har ett gudomligt temprament och är verkligen fulla av kärlek.


Kattungarna har en låg inavelsprocent på 0,00% vid 6 generationer

och på totalt samtliga generationer 1,48% vilket är bra.

Länk till kattungarnas kommande stamtavla hos Sverak HÄR

Länk till kattungarnas kommande stamtavla  i Pawpeds HÄR


OBS! 

Vi vill inte att dessa katter ska få gå på fri tass utomhus.

Susanne & Per Bornestrand och Frozen Tundra's Santino

tackar för att du besökt vår hemsida och hälsar dig varmt välkommen tillbaka.

Är du intresserad utav en kattunge eller om vi skulle tillfälligtvis ha en äldre katt som ska gå i pension eller bara har frågor och funderingar kring Sibiriska katten kontakta oss på telefon eller mejl